Αρχική // Πλήκτρα // Midi Keyboards // ARTURIA - Keylab 61 Essential + Δώρο Pigments 2
ARTURIA - Keylab 61 Essential + Δώρο Pigments 2
ARTURIA - Keylab 61 Essential + Δώρο Pigments 2
ARTURIA - Keylab 61 Essential + Δώρο Pigments 2
Kωδικός 140AR-00007
Κατόπιν παραγγελίας

Ανακαλύψτε ξανά την δημιουργικότητα 

 Έχοντας ότι χρειάζεστε για να εκφράσετε τις μουσικές σας ιδέες και έχοντας πλήρη έλεγχο του στούντιο σας, το KeyLab Essential είναι ένα πανίσχυρο, καινοτόμο και πανέξυπνα σχεδιασμένο controller keyboard να κάνει όλη την διαδικασία της δημιουργίας πολύ πιο εύκολη.  Η δημιουργία μουσικής στον ψηφιακό κόσμο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να μας αποσπάνε την προσοχή και πράγματα που ίσως να μην γνωρίζουμε και ενδεχομένως να πρέπει να μάθουμε . Το KeyLab Essential όμως μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στα σημαντικά.  Η μουσική είναι η καρδιά του controller, το KeyLab Essential έχει κατασκευαστεί με πρώτη προτεραιότητα να μας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την διάρκεια της δημιουργίας και της εκτέλεσης . Τα πλήκτρα έχουν εξαιρετική απόκριση , τα ποτενσιόμετρα και τα faders έχουν ανατεθεί πανέξυπνα δίνοντας την αίσθηση του "ότι πιάνουμε γίνεται χρυσός". Το KeyLab Essential μετατρέπει την "πλοήγηση" του τραγουδιού σας σε παιχνιδάκι χάρη στο DAW Command Center καθώς και την επιλογή των presets μια ευχάριστη και γεμάτη έμπνευση εμπειρία .  Το KeyLab Essential μας βοηθά να μην παρεκκλίνουμε του στόχου μας ,ξοδεύοντας πολύ λιγότερο χρόνο με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και πολύ περισσότερο δημιουργώντας.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Software :  

>Περιέχει το Analog Lab το οποίο διαθέτει 5000 synth ήχους 

>Περιέχει το Ableton Live Lite  

>Περιέχει το UVI Grand Piano model D

Controllers: 61 πλήκτρα, 1 clickable encoder, 9 encoders, 9 30mm faders, 6 transport switches, 4 command switches, 1 modulation wheel, 1 pitch bend wheel, 8 touch και pressure-sensitive pads

Συνδεσιμότητα:

  >MIDI out, USB, Sustain pedal Λειτουργία ως universal MIDI controller Twin-line LCD screen MCU/HUI control συμβατότητα Chord Play mode       >Τέλεια συνεργασία και ενσωμάτωση με Analog Lab 2 : Επιλογή ήχων, αναζήτηση μεσω κατηγοριών, έλεγχο παραμέτρων. 

  >Standalone ή plug-in λειτουργία: VST, VST3, AU, AAX. 

  >Πάνω από 5,000 TAE® ήχους επιλεγμένους από το βραβευμένο V Collection της Arturia Ableton Live 9 Lite - οτι χρειάζετε κανείς για να δημιουργήσει πλήρες κομμάτι από την αρχή ως το τέλος. 

  >UVI Grand Piano Model D - προσομοίωση Steinway classic. Συμβατό με όλα τα Digital Audio Workstations (DAW): Pro Tools, Logic Pro X, FL Studio, Bitwig, Cubase, Ableton Live, Digital Performer, Studio One

Έκπτωση: 14%
Tιμές με Φ.Π.Α.249,00€
Αρχική Τιμή 288,00€
Στο καλάθι
Σύγκριση